Négyen dolgoznak egy éttermi konyhában.

Ismerje fel az időcsapdákat, és tegye hatékonyabbá az étterem működését

Az éttermi munka tempós és izgalmas, ám hamar stresszforrássá válhat. Kihívást jelenthet a megterhelő napi feladatok ellátása és a minőségi kiszolgálás biztosítása. Ha Ön étteremvezető, Ön és beosztottai is napi szinten találkoznak az időszűke miatt jelentkező nehézségekkel. Az idő pénz, időcsapdák pedig bárhol lapulhatnak. 

 

Mit jelent az „időcsapda” kifejezés? Időcsapda minden olyan időigényes, időrabló feladat, amely sok időt emészt fel, és hátráltatja a termelékenységet. Ha kiiktatja az időcsapdákat a napi működésből, növelni tudja a hatékonyságot, és csökkenteni a dolgozókra nehezedő nyomást. Ehhez először is fel kell ismerni, majd ki kell iktatni az időcsapdákat a teljes működési folyamatból.


Bővebben a gyakori éttermi időcsapdákról és megelőzésükről.

TimeThieves_800x500.jpg  


Gyakori éttermi időcsapdák és megelőzésük

A napi működés során ügyfeleink gyakran panaszkodnak olyan időcsapdákról, amelyeket egyszerű megelőzni. Ha végigtekint a saját éttermén, előfordulhat, hogy egy-kettővel Ön is találkozik közülük.