Kézmosás a gyártóüzemekben

Így lesz tökéletes a kézhigiénia 

Az alkalmazottak biztonságának és egészségének megteremtése érdekében nélkülözhetetlen a gyakori és megfelelő kézmosás és -fertőtlenítés. Ügyeljen rá, hogy a kézhigiéniai eszközök mindig rendelkezésre álljanak, és ne feledje, hogy az üzemi dolgozóknak az alábbi esetekben mindig kezet kell mosniuk:


  • A műszak és a szünetek elején és végén
  • Mosdóhasználat után
  • Amikor átmennek egyik zónából a másikba 
  • Hulladékeltávolítás után
  • Evés vagy ivás előtt és után
  • A védőkesztyű lehúzását követően
  • Tüsszentés, köhögés vagy papírzsebkendő használata után

Nyomtatott és kihelyezett poszterek, illetve útmutató az adagolók kihelyezéséhez

Készítettünk a megfelelő kézmosási/kézfertőtlenítési technikát bemutató posztereket, illetve egy útmutatót az adagolók gyártóüzemben történő kihelyezéséhez. Töltse le és nyomtassa ki ezeket az anyagokat, hogy lehetővé tegyük a jobb minőségű kézmosást a munkahelyen.